Flyfrakt

PGA. situasjonen med Covid-19 er det forsinkelser i flytrafikken, det er derfor inntil videre umulig å si eksakt hvilken ukedag helgesendingen ankommer oss på.
Vi må også ofte ta cut-off på torsdager for å være sikret plass på fly, så det kan varierer fra uke til uke om pakker som kommer inn på fredager kommer med helgesendingen.

Vi sender flyfrakt fra USA til Norden hver helg. På tirsdager etter ca. 1700 er normalt pakkene sporbare på nytt via en av våre underleverandører i ditt land.

Vinterrute: fra 21. oktober er det vinterrute og flygods går derfor ut på søndagsflyet, som lander mandag formiddag, og blir scannet, fortollet og sendt ut av oss på tirsdager.

air-cargo

Tjenesten består av:

  • din egen mailbox adresse
  • mottak av varer til denne
  • frakt til Norge og tollbehandling
  • sluttlevering til deg som kunde

Denne tjenesten har vært i drift siden august 2000, og mange tusen skandinaviere benytter oss for våre rimelige priser, hurtige frakter og gode fleksibilitet. Gods som ankommer terminalen i Delaware og er registrert inn før 14:00 amerikansk tid på fredager skal normalt være med i helgesendingen, det kan være unntak fra det tidspunktet pga. krav om tidligere levering på flyplass el.l. Det er også mulig for oss å samle pakker over lengre tid for deg, men dette krever et Club JC medlemskap, og du må selv aktivt booke disse pakkene i en spesiell status.

  • Faste priser, ingen skjulte avgifter
  • Ingen begrensning på pakke dimensjoner

Priser og tidtabeller finner du her.
Enkelte varer og pakker kan få et tilleggsgebyr pga. varetype, lengde el.l., det gjelder i snitt under 4% av alle våre sendinger, les mer om gebyrene her.
Vil du ha mer informasjon om denne tjenesten?
Les i vår FAQ – Helpdesk.

* En pakke regnes ikke som mottatt før vi har registrert den inn i systemet. Selv om UPS sin tracking viser at den ble levert 12:00 er den først sikret en plass på flysendingen når terminalen i USA har registrert den inn på din konto. Grunnen til at det er slik er fordi mange fraktselskaper i USA «jukser» med tidsstemplingen og kan merke en pakke som levert allerede når den forlater fraktselskapet sin terminal, selv om fysisk levering kan skje flere timer senere.