Flyfrakt

Vi sender flyfrakt fra USA til Norden hver helg. Pga eksport og transitt blir intervallet vi samler fra Fredag til påfølgende Torsdag.

Gods flys over i Helgen og på tirsdagen etter ca. 1700 er pakkene vanligvis sporbare via en av våre underleverandører i ditt land.

Vinterrute: fra 21. oktober er det vinterrute og flygods går derfor ut på søndagsflyet, som lander mandag formiddag, og blir scannet, fortollet og sendt ut av oss på tirsdager.

air-cargo

Tjenesten består av:

  • din egen mailbox adresse
  • mottak av varer til denne
  • frakt til Norge og tollbehandling
  • sluttlevering til deg som kunde

Denne tjenesten har vært i drift siden august 2000, og mange tusen skandinaviere benytter oss for våre rimelige priser, hurtige frakter og gode fleksibilitet. Gods som ankommer terminalen i Delaware og er registrert inn før 14:00 amerikansk tid på fredager skal normalt være med i helgesendingen, det kan være unntak fra det tidspunktet pga. krav om tidligere levering på flyplass el.l. Det er også mulig for oss å samle pakker over lengre tid for deg, men dette krever et Club JC medlemskap, og du må selv aktivt booke disse pakkene i en spesiell status.

  • Faste priser, ingen skjulte avgifter
  • Ingen begrensning på pakke dimensjoner

Priser og tidtabeller finner du her.
Enkelte varer og pakker kan få et tilleggsgebyr pga. varetype, lengde el.l., det gjelder i snitt under 4% av alle våre sendinger, les mer om gebyrene her.
Vil du ha mer informasjon om denne tjenesten?
Les i vår FAQ – Helpdesk.

* En pakke regnes ikke som mottatt før vi har registrert den inn i systemet. Selv om UPS sin tracking viser at den ble levert 12:00 er den først sikret en plass på flysendingen når terminalen i USA har registrert den inn på din konto. Grunnen til at det er slik er fordi mange fraktselskaper i USA «jukser» med tidsstemplingen og kan merke en pakke som levert allerede når den forlater fraktselskapet sin terminal, selv om fysisk levering kan skje flere timer senere.