Shop 4 You

Som Club JC medlem får du tilgang til tjenesten Shop4You fra din konto når du er pålogget. Finner du varer i USA og du vil at vi skal ordne med betaling, så undersøker vår agent i USA pris og tilgjenglighet for deg og gir deg en tilbakemelding på en totalpris inkl. frakt til Norge/Sverige/Danmark.

Shop4you tjenesten kan ikke benyttes ved kjøp av enkelte kjemikaler, våpen eller våpendeler, matvarer, alkohol, tobakk, legemidler og kosttilskudd.

Shop4you-handlevogn

Du bør ta hensyn til følgende punkter hvis du vil at vi skal sørge for betalingen.

  • Oppgi så god informasjon som mulig, så gir vi deg et uforpliktende tilbud.
  • Ebay – vi kan kun by på såkalte «buy-it-now» auksjoner med en fastpris, vår agent kan ikke delta i budrunder. Unntak: hvis du har avtalt en max budpris kan vi fortsatt by på varen, men vil da kun legge inn bud en gang og legge inn din makspris som «autobud». Om budrunden bare såvidt går over din makspris og du egentlig var villig til å strekke deg litt lengre så kan vi ikke endre din makspris.
  • Vi iverksetter ingen bestilling av varer før betalingen er registrert inn på vår agents konto.
  • JetCarrier Norge garanterer for dine overførte midler og det er således en trygg måte å handle i USA på. Varen selges av JetCarrier INC i NJ og reklamasjoner eller garantisaker behandles som en vanlig online-bestilling fra USA fra feks Amazon eller Sears etc.

Vi gjør oppmerksom på at evt. sales tax vil bli fakturert i ettertid da vi ofte ikke vet om dette tilkommer før i det øyeblikket vi skal iverksette en ordre. Vi har heller ingen garanti for at vi klarer å bestille varene da enkelte nettsider (Apple, Nike etc) er vanskligere å få igjennom ordre på enn andre, hvis din ordre ikke kan bestilles i løpet av 30 dager fra mottatt betaling så vil du få refundert innbetalt quote-beløp. Selve Club JC medlemskapet omfatter andre tjenester enn bare shop4you og er ikke refunderbart. Det er JetCarrier Inc i USA som leverer tjenesten og som handterer inn/utbetalinger.

Alle varer må kunne bestilles og til en viss grad betales online, vi kan derfor ikke ringe rundt til forskjellige butikker eller selgere som ikke tilbyr online handel med handlekurv el.l. Det finnes unntak fra denne regelen, men da skal det være ordre som er av en viss størrelse (fra USD 2500 og oppover).

Det er kunden sitt ansvar å sjekke følgende FØR man iverksetter en shop4you ordre ved å betale den inn:

  • Om varen(e) er lovlig å importere til Norge.
  • Om ordren inneholder produkter som gjør at den må sendes som farlig gods.
  • At varen(e) vil fungere i Norge, eller norske forhold.

Selv om du får et shop4you tilbud, må du fortsatt sjekke puktene over for å sjekke om varen(e) du vil ha er i samsvar med dette. Det kan hende du får tilbud på et kjøp som senere viser seg å være i konflikt med lover og regler når de ankommer Norge og således vil bli holdt igjen i tollen. Varer som krever tilpassing/registrering etc. til norske forhold (Motorsykler, ATVer, el-artikler etc.) er det også kundens ansvar å sjekke opp regelverk på forhånd. F.eks. kan det være komplisert å importere MCer av nyere årgang enn 2003 pga. særnorske regler.