Opphenting og flyttegods

JetCarrier kan hente dine pakker i hele USA (untak Hawaii og Alaska). Hvis du har en pakke eller fler colli  for opphenting, kan du logga in deg og be om tilbud.

Vær observert at priset er i regel billigere, hvis du kan få selger å sende dine pakker. Vi har en startgebyr (sjekk prisliste tilleggstjenester) og små pakker kan bli forholdsvis dyre, mens svære pakker har vi konkurransedyktige priser på.

Vi kan hente nest til alle pakker, men pakkene må være lett adgangliga i gatenivå, på en ramp eller lastes med truck. Tunge pakker (over 35 kg) må pakkes på pall. Vi tilbyr ikke flytt- eller bære servise, og våres underleverandører må ha rask adgang til pakkene med palljakke eller ha truckkløft.

Det er svært viktig å emballere pakkene, fordi de pakkes om flere ganger i forskjellige terminaler før du får dem hjem.

 

lagerbilde1

Flyttegods
Vi frakter mange flyttegods fra USA til Norge var år. Denne servise bokas med tilbud om opphenting eller så kan du sende dine varer til våres terminal. Husk å merke var eneste pakke med din mailbox adresse i USA. Hvis du bestiller opphenting til flyttegods er de samme regler som ved opphenting som gjelder. Våres underleverandører kan ikke hjelpe med bæring eller flytting etc. Pakkene må være ferdig på pall og vel emballert. Pallen må være i gatenivå i en plass med lett adgang for lastebil med løfteramp. Hvis du trenger flytt- eller bærehjelp må du kontakte en lokal flyttefirma.

Vennligst observere at vi ikke tilbyr tilleggs forsikring på flyttegods, du må kontakte forsikringsselskap. Du finner tilleggs forsikring som valg, på opphentingskjema, men den gjelder ikke på flyttegods.

For mer informasjon gjeldende flyttegods finner du i FAQ og lenkene nedover.

Flyttinformasjon 1
Flyttinformasjon 2