Om oss

Jetcarrier AS startet med sine første forsendelser fra USA allerede i år 2000 og var en pionér på det som senere blir godt kjent som freight forwarding, dvs. at man mottar ordre som man videresender. Selv om vårt juridiske navn den gang var Magnum NO AS er vi nok best kjent som JetCarrier. Siden 2019 har vi vært Jetcarrier AS.

scanner-stationVi så tidlig behovet for denne tjenesten og har fra den spede start hjulpet titusenvis av Skandinaviere med å få rask, fleksibel og økonomisk frakt fra USA. I begynnelsen var det kun flyfrakt som ble tilbydd, men etter stor pågang fra våre kunder i 2005 fikk vi programmert inn en løsning som også dekket sjøfrakt. Den første sjøsendingen gikk fra USA i 2006 og har vært en stor suksess fra dag 1. Ved å benytte seg av sjøfrakt så kan våre kunder få tak i varer, som i utgangspunktet er for store eller dyre til å frakte med flyfrakt. Sjøfrakten ble et rimlig og populært tilskudd til den noe dyrere flyfrakten.

Vi har fortsatt å utvikle tjenestene våre og tilbyr komplette løsninger på alle dine fraktbehov. Vi har i 2015 over 110 000 registrerte brukere av tjenesten og veksten er god.

I dag finner du oss på Isebakke, ca. 10 minutter utenfor Halden sentrum, og kun ca. 4 minutter fra E6. Fra vår moderne terminal betjener vi våre skandinaviske kunder og spesielt den strategiske beliggenheten med nærheten til Svinesund og svenskegrensen bidrar til at vi klarer å   holde raske transporttider inn til EU.

Les hva andre skriver om oss:
Dagbladet: Kindle, Lilyhammer, Proff nettshopper
Dinside.no: Fikser netthandelen, Slik får du varene hjem
Tek.no: Rimelige varer
KK.no: Slik lurer du nettbutikkene