Club JC

Som medlem i Club JC får du en rekke fordeler. For en fast årlig avgift kan du spare mye på frakt.

Club JC medlemmer får fordeler som 30 dagers gratis oppbevaring av varer i Norge, mulighet for å sette pakker i «Standby» i USA. Se nærmere på tabellen under for fordelene man kan oppnå med et medlemskap.

Medlemskapet gjelder for 12 mnd og fornyes automatisk inntil det blir sagt opp. Se bildet under for hvor du finner linken for å aktivere Club JC medlemskapet.
NB! det kan ta opptil 1 hel arbeidsdag før medlemskapet er aktivt på din konto og du får en e-post fra oss når kontoen er klargjort for dine nye tjenester.

 

 

 

 

 

Ønsker du å kansellere ditt medlemskap må du logge deg på din Paypal konto og avslutte det der. Det ligger inne som en «subscription» når du tegner det første gangen. Du finner en enkel oppskrift på hvordan det gjøres her.

NORMALClub JC
MedlemsprisGratis49 USD/år
Mailbox i Delaware
Hente pakker hos oss i Norge
7 dagers gratis oppbevaring i Norge
Mulighet for tilleggsforsikring
Pickuptjenester i USA (vi ordner opphenting)
Tilgang til Standby (oppsamling) tjenestenX
Opp til 30 dagers gratis oppbevaring i NorgeX
Tilgang til brevpakke produktetX

Club JC medlemskapet må aktiveres manuelt og kontoen må tilrettelegges for tilleggstjenestene. Dette tar fra ca. 12 – 24 timer etter at betalingen er registrert hos PayPal. Betaling av medlemskap etter 1800 på torsdager blir normalt ikke aktivert før på mandager.