Shop like an American

Registrer degShop onlineSend varerRask levering
Rask, GRATIS og enkel registrering, din USA adresse kan brukes med en gang.Kjøp online i USA og få varene dine sendt til din nye shipping adresse i USA.Logg deg på din konto og gi beskjed om hvordan du vil ha varene tilsendt.Du kan følge med på pakkene dine via din jetcarrier.com konto, hele veien hjem til deg.

Med JetCarrier kan du handle i nesten alle Amerikanske nettbutikker
og sende varen til din adresse hos oss i USA.

Mange amerikanske nettbutikker sender ikke ut av USA eller tar ekstra høye fraktkostnader når de sender ut av landet.

Med JetCarrier får du din egen leveringsadresse i USA og muligheten til å handle på gode premisser. Dette er ikke en postboksadresse, men en adresse hvor vi signerer for alle motatte pakker. Vi har både lasterampe og truck på terminalen.

Du handler det du vil ha, bestiller frakt fra leverandøren i USA til din unike JetCarrier adresse, og vi sender det hjem til deg; raskt og økonomisk.

Mange tror det er fordyrende å bruke JetCarrier kontra å få sendt det direkte til Norge, vi anbefaler deg å teste begge deler og vi tror du vil bli overrasket over at totalsummen hos oss som oftest er rimligere enn direktesendte varer!


skillelinje-med-stjerner

Knapp-registrer-deg-NO

Er du ikke kunde? Registrer deg nå. Det tar bare et par minutter og deretter er adressen din i USA klar til bruk.  Mer informasjon om å handle i USA finner du også i vår faq.
Spar på frakt, vi har de beste fraktprisene og raske fraktalternativ.

Nummer 1 til Skandinavia!
Vi kan Skandinavia!
Vi har jobbet med kunder i Norge, Sverige og Danmark i over 10 år. Vi snakker språket, vi kjenner kulturen, vi bor her.

Vi har en komplett løsning for alle dine behov. Vi sender ikke bare småpakker på fly, vi sender alt fra de minste pakker til varer som må gå med sjøcontainer.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle nye, smarte fraktløsninger som skal gi deg som kunde all kontroll over dine pakker. Samtidig skal løsningen være så enkel at de som kun vil få tilsendt pakken uten å gjøre så mye mer også skal få det som de vil!

skillelinje-med-stjerner

  • Rask og rimelig fly- og sjøfrakt
    Rask og rimelig fly- og sjøfrakt
  • Vi dekker dine transportbehov
    Vi dekker dine transportbehov

skillelinje-med-stjerner

JetCarrier på Facebook