Shop like an American

Registrera digShop onlineSkicka varorSnabb leverans
Snabb, GRATIS och enkel registrering, din USA adress kan användas omeldebart.Köp online i USA och få dina varor skickade till din nya shipping adress i USA.Logga på ditt konto og booka hur du vill ha varorna skickade hem.Du kan övervaka dina paket via ditt jetcarrier.com konto, hele vägen hem till dig.

Med din egen adress i USA kan du handla i nästan alla internetbutiker
och få dem hemskickade till marknadens billigaste fraktpriser.

Många amerikanska internetbutiker skickar inte varorna till utlandet, eller så tar de ekstra höga fraktkostnader vid export och import.

Med JetCarrier får du din egen leveransadress ("Ship to address") i USA och möjligheten att handla och samla dina paket från olika leverantörer innan de skickas till dig för ett pris som motsvarar "ett" paket. Detta är ingen postboxadress, vi signerar för alla paket till dig, och ger dig status på när du kan få det leverat hem. Du väljer själv flyg (3-4 dagar) eller sjö för stort gods (ca 3 veckor). Vi har lastramp och truckar för stort gods som t.ex. motorcyklar eller snöskotrar.

Handla det du vill ha till det billigaste priset, få det skickat till din JetCarrier adress, så skickar vi det hem till dig bekvämt, snabbt och ekonomiskt.

Endel tror att det kan bli dyrare att skicka varorna till sin JetCarrier adress, istället för direkt till Sverige.  Vi rekomenderar att du testar båda alternativen.  Du kommer bli överaskad när du ser hur mycket billigare den totala kostnaden blir med JetCarrier!


skillelinje-med-stjerner

Knapp-registrer-deg-SE

Är du inte kund än? Registrera dig nu, adressen är gratis! Mera information och tips på hur man handlar i USA hittar du i våran faq.

Nummer 1 till Scandinavien!
Vi kan Scandinavien!
Vi har jobbat med kunder i Norge, Sverige og Danmark i över 10 år. Vi kan språket, vi känner kulturen, vi bor här.

Vi har en komplett lösning för alla dina behov. Vi skickar inte bara småpaket på flyg, vi skickar allt från dom minsta paket till varor som måste gå med sjöcontainer.

Vi jobbar kontinuerligt med att utväkla nya, smarta fraktlösningar som ska ge dig som kund all kontroll över dina paket. Samtidig ska logistiken vara så enkel att ni som endast vill skicka paket, utan att göra så mycket mer, också ska få det som ni vill!

skillelinje-med-stjerner

  • Vi täcker dina transportbehov
    Vi täcker dina transportbehov
  • Rask och rimlig flyg- och sjöfrakt
    Rask och rimlig flyg- och sjöfrakt

skillelinje-med-stjerner

facebook-logo

JetCarrier på Facebook