Lentorahti

Due to the Covid-19 situation air freight is usually delayed 2-5 days, it is impossible to have an exact arrival day at the moment. We are very often forced to have cut-off on thursday to secure space on the cargo freighter, so it may vary from week to week if goods delivered on fridays will make the weekend shipment.

Lähetämme lentorahtia Yhdysvalloista Pohjoismaihin joka viikonloppu. Tiistaisin noin kello 17:00 jälkeen paketit ovat jälleen seurattavissa alihankkijoidemme toimesta.

Winter Schedule: October 22th will be the first day of Winter Schedules. Air Freights will leave USA on Sundays, land in Norway on Mondays, and be scanned and Customs-Cleared on Tuesdays.

air-cargo

Palveluun sisältyy:

  • oma postilaatikko osoite
  • tavaroiden vastaanotto
  • rahti ja tullaus EU:n
  • toimitus asiakaspalvelupisteeseesi

Palvelu on ollut toiminnassa vuodesta 2000 ja monet pohjoismaalaiset käyttävät edullisia hintojamme, nopeita toimituksia ja joustavaa palveluamme

  • Kiinteät hinnat, ei piilotettuja kuluja
  • Ei rajoituksia paketin kokoon

Hinnat ja aikataulut löytyvät täältä.
Haluatko lisätietoja palvelusta?
Lue FAQ – Helpdesk.

* Paketti ei ole vastaanotettu tilassa ennekuin olemme rekisteröineet sitä järjestelmäämme. Vaikka UPS seuranta ilmoittaa että pakettisi on toimitettu terminaaliimme Yhdsyvalloissa, on sille varaus lentorahdissa kun se näkyy rekisteröitynä tililläsi. Syy on yksinkertaisesti se että Yhdysvalloissa kuittaus voidaan tehdä rahtiliikkeen toimesta toimituksen alkaessa, vaikka tavara saapuukin fyysisesti meidän varastollemme vasta tuntien päästä.