Hinnasto lisäpalvelut

JetCarrier pyrkii mahdollisimman pitkälle tarjoamaan ”all inclusive” hintaa, mikäli se on taloudellisesti mahdollista. Tavalliset paketit missä on ”normaali” sisältö, ovat pääsääntöisesti vapaita lisämaksuista joita löydät tällä sivulla.

Tämä helpottaa
: meidän laskutusta 
: sinun valvontaa

Jossain tapauksissa joudumme valitettavasti laskemaan lisämaksun, esimerkeissä jotka listataan alla. Maksu lisätään tavalliseen rahtihintaan.

Hinnat päivitetty 7.3.2022
Kuljetuslaatikko moottoripyörälle: 250 USD joka kattaa laatikon rakentamiseen käytetty aika sekä materiaali.
(Utlegg for firma uten tollkreditt: 3% av MVA utlegget, min 45 NOK.)
Tavaran nouto Yhdysvalloissa: lähtöhinta 125 USD
Yritysasiakkaiden tullaukset: 22 € (tavallinen) tai 34 € (suuri tullaus)
Moottoripyörän, mönkijän, lumikelkan, vesijetin jne. tullaus: 33 € (vaatii paljon paperitöitä)
Tullausarvon korjaus: 22 € tehdään jos lataamasi maksukuitti eroaa tavaran mukana olevasta tavaran arvosta, tai jos tulli muuten hylkää tavaran maksutositteen.
Proformalaskua vasten tullaus: 22 € koskee paketteja joissa yksityishenkilö lähettää maksutositteena proformalaskun jonka myyjä on allekirjoittanut.
Paluurahti: 23 € sis. alv. jos tavara halutaan lähetettävän takaisin Yhdysvalloissa 40 € yhteensä (sis.alv. / paketti, koskee paketteja alle 30 kg/150 dm3. Suuremmat paketit hinnoitellaan erikseen.
Yhdysvalloissa vastaanotetun paketin palautus: 23 € + mahdolliset palautuskulut jos lähettäjä ei korvaa näitä. Koskee ainoastaan paketteja jotka ovat vastaanotettu terminaaliin Yhdysvalloissa, mutta vastaanottaja ei haluakaan vastaanottaa niitä.

Erikoistavara Merirahti (L-B-H yli 240 cm): Noin 40% lisäys rahtihintaan.
Erikoistavara Lentorahti (L-B yli 240 cm, K yli 150 cm): Noin 300% lisäys rahtihintaan.
Painava rahti, yli 1000kg/kolli/yksikkö: noin 40% lisäys rahtihintaan.
Varastovuokra** normaali varastointi: 11 € / vko / m3, väh. 3 €                                          Varastovuorka** tullivarasto: 23 € / vko / m3, väh. 6 €
Auton, moottoripyörän tms. ostoapu: alk. 395 USD ja mahdollisesti 895 USD – hinta riippuu kuinka monimutkainen tehtävä on, otathan yhteyttä niin voimme antaa lisätietoja.
Club JC irtisanominen***: 4 USD / alkavaa kk kohden ja 10 USD toimistokuluja.

**Tavallisilla asiakkailla on 7 päivän maksuton varastointi, kun Club JC jäsenillä on 30 päivän maksuton varsatointimahdollisuus. Tullivarastointi on sama kaikille asiakkaille eikä maksutonta varastointia ole. Varastovuokra laskutetaan ainoastaan koko viikolta. Tämä tarkoittaa sitä että  1-7 yli ajan = 1 vko, 8-14 dager = 2 vko jne.

***Jos irtisanot itse Club JC jäsenyytesi PayPal kautta, nämä maksut jäävät pois. Tämä koskee ainoastaan peruutusta sen jälkeen kun automaattinen uusinta on aktivoitu.