Näin se toimii

Alla muutama helppo niksi jotka kannattaa sisäistää ennen alkua. Kun seuraat näitä perus ohjeistuksia, helpottaa se pakettiesi käsittelyä meidän järjestelmässämme.

Kun olet rekisteröinyt tilisi olet valmis ostoksille Yhdysvalloissa. Käytät vain JetCarrier osoitettasi sinun ”shipping” osoitteenasi.

Laptop-collage

1) Tee verkko-ostoksia Yhdysvalloissa
Pohjoisamerikkalaisilla verkkomarkkinoilla löydät kaiken mistä voit uneksia ja paljon muuta. Monet verkkokaupat hyväksyvät suomalaisen luottokortin jos sinulla on Yhdysvaltalainen toimitusosoite. Voit myös käyttää PayPal:ia maksuvälineenä. Kun olet tehnyt ostoksesi:

2) Tee rahtivaraus JetCarrier tilillesi
Miksi tämä on niin tärkeää? Koska varaus kertoo että odotat pakettia – sekä mitä rahtitapaa haluat käyttää. Tarjoamme niin LENTO kuin MERI rahtitapoja, eli sinun kannattaa jo tässä vaiheessa päättää rahtitapa riippuen miten painava/suuri tilaamasi tuote on. Tarkista rahtihintamme hinnastosta sekä käyttämällä rahtilaskuriamme voit määrittää sinulle kannattavimman rahtitavan. Varataksesi rahtitapa, sinun tulee kirjautua JetCarrier tilillesi ja tehdä valinta ”Minun lentopakettini” tai ”Minun meripakettini”. Lisätietoja saat katsomalla opetusvideomme.

3) Lataa tai lähetä kuitti sähköpostilla
Kun olet saanut tilausvahvistuksen verkkokaupasta josta teit tilauksen, lähetä siitä kopio meille. Tämä helpottaa meitä tekemään vientiselvitys Yhdysvalloista ja sisään EU:n. Kuitissa tulee näkyä vähintään a) vastaanottaja (omat tietosi) b) tuote c) tilauksen kokonaissumma sisältäen mahdollisen rahdin Yhdysvalloissa. Lisätietoja kuittauksen digitaalisesta lähettämisestä löydät seuraavalta sivulta, kun olet tehnyt varauksen.

4) Rahdin maksaminen tililtäsi 
Emme lähetä laskuja kirjepostina, löydät laskut tililtäsi. Saat sähköpostin kun lasku on tehty, jonka jälkeen voit helposti löytää laskun ja maksutiedot. Voit myös tulostaa kopion omaan kirjanpitoosi jos haluat. Lentorahti laskutetaan pääsääntöisesti 2-3 päivää siitä kun pakettisi on saapunut EU:n, merirahti laskutetaan noin 10 päivää ennenkuin tavarat saapuu EU:n.