Ehdot

Rekisteröitymällä saat käyttöösi postiosoitteen JetCarrierin terminaalissa Delaware ja hyväksyt käyttöehtomme.

Laskutus
Lentorahti: 1-3 päivää siitä kun pakettisi on saapunut Norjaan on se seurattavissa jakeluverkostossamme, lähetämme tuolloin sinulle sähköpostin saapuvista lähetyksistäsi. Huomoithan että emme lähetä lainkaan paperilaskuja, vaan sinun on tarvittaessa tulostettava ne omalta käyttäjätililitäsi kohdasta ”Avoimet laskut”.

Merirahti: Laskutamme noin 14 päivää ennenkuin tavarat saapuvat terminaaliimme. Kaikki merirahtilähetykset on maksettava ennenkuin ne lähetetään toimituspisteeseesi.

Tiedoksesi allaoleva tiedot koskevat paketteja jotka saapuvat meille ilman rahtivarausta
• JetCarrier INC Yhdysvalloissa yrittää selvittää jos kyseessä on jälkitoimitus tavarantoimittajalta, jos tämä onnistuu niin tavarasi lähetetään samalla rahditavalla kuin päätoimitus.
• Yritämme löytää halvimman rahdin sinulle.
• Päätöksemme ilman varausta olevia paketteja kohtaan on pysyvä.
• Pidätämme oikeuden vaatia ennakkomaksu uusilta asiakkailta ensimmäiseltä tilaukselta.
Vinkki: VARAA RAHTI VIIPYMÄTTÄ!

Varastovuokra / Tullivarastovuokra
Normaali viikkovuokra on 11 € / m3 / vko ja 23 € / m3 / vko koskien tullivarastoa. Minimihinta pakettien varastointiin on 3 € ja 6 € koskien tullivarastoa, riippumatta painosta / tilavuudesta.

Tavallisilla asiakkailla on 7 päivän ilmainen varastointi, ja Club JC jäsenillä on 30 päivän ilmainen varastointi joka koskee tavallista varastoa. Tullivarastoon pätee samat hinnat kaikille asiakkaille. Tullivaraston vuokra laskutetaan ainoastaan koko viikolta. Tämä tarkoittaa että 1-7 päivää = 1 vko, 8-14 päivää = 2 vko jne.

Paketin tuhoaminen ja maksamattomat tuotteet
Paketit jotka jäävät tullivarastoon makaamaan yli 6 kuukautta, ilman että asiakas yrittää auttaa tullausmenettelyssä, tullaan lähettämään tuhottavaksi. Asiakkaille lähetetään tästä varoitus 14 päivää ennen, niin että asiakas voi hoitaa asian kuntoon. Tuhoamisen hinnan löydät täältä.
Tuhoaminen tapahtuu tulliviranomaisen valvonnan alaisena.

Vakuutus ja vaatimukset (krav)
Varauksen yhteydessä voit sopia erillisen rahtivakuutuksen, joka vastaa toivottua summaa. Summa ei voi olla korkeampi kuin tavaran käypä arvo.
ICC A for new goods
ICC C for used goods
Tavaran on oltava riittävän hyvin pakattu, tämä on niin lähettäjän kuin vastaanottajan vastuulla. Jos pakkauksen suojaus on puutteellinen voi se ääritapauksissa tarkoittaa sitä että vakuutus ei korvaa mahdollista vahinkoa. Tavaran pakkaus on aina tehtävä vastaamaan rahdin pituutta. Jos rahditus alkaa toisesta maanosasta ja päätyy monen terminaalin jälkeen Skandinaviaan on sen oltava erittäin hyvin pakattu. Vaikeasti käsiteltävä tai painava tavara joka ei ole lavalla on pakattava erityisen tarkasti. On ostajan vastuulla tiedoittaa tämänlaisista erikoistarpeista. Minimihinta paketin vakutuukselle on 12 €.                                                                              Omavastuu on ajoneuvoissa 690 €, paketeissa ja kappaletavarassa 29 € ja lavassa 109 €.  

Kaikki toimeksiannot suoritetaan noudattaen Incoterms / NSAB 2000.
1. Vastuu. JetCarrier vastuu riippuu kyseisen maan kuljetussopimuslainsäädännöstä Incoterms / NSAB 2000. Tiekuljetuslain ja NSAB 2000 mukaan JetCarrier  on vastuussa vaurioista tai menetyksestä 8,33 SDR asti ja rahdin arvosta mikäli tavara myöhästyy. Vaastuurajoitukset NSAB 2000 pätee myös sopimusrikkotapauksissa jotka eivät kuulu kuljetuslainsäädäntöön tai Incoterms / NSAB 2000. JetCarrier katsoo tavaran myöhästyneeksi jos lentorahdin kesto on kokonaisuudessaan yli 6 viikkoa tai merirahdin kesto yli 16 viikkoa. Toimitusaika lasketaan siitä kun tavara on rekisteröity järjestelmäämme Yhdysvalloissa.
2. Kun käytät JetCarrier.com palvelua vastaa JetCarrier tavaran vastaanottamisesta, vientiselvityksestä ja rahdista. JetCarrier kuittaa tavaran vastaanotetuksi, ottaa samalla juridisen vastuun tavarasta Delaware ja sen rahdituksesta sinun postiosoitteeseen. JetCarrier INC in Delaware ei laske tavaraa vastaanotetuksi ennenkuin se on rekisteröity JetCarrier järjestelmään, se että tavara on kuitattu ei vielä vastaa varsinaista vastaanottamista.  3. Reklamaatiotapaukset. Asiakas joka haluaa korvauksen
(a) näkyvästä vauriosta tai puutteesta, on tehtävä ilmoitus JetCarrier Inc  pikimmiten ja selvitettävä missä kunnossa tavara on vastaanotettu. Jos tavara on vaurioitunut esim. PostNordin toimituksessa on siitä noteerattava vaurio heidän järjestelmäänsä.
(b) ei näkyvä vaurio tai puute, on ilmoitettava JetCarrier Inc  kirjallisesti viimeistään 4 tuntia toimituksesta. PostNordin järjestelmään on tässäkin tapauksessa noteerattava heidän järjestelmään että tavarassa oli vaurio tai puute joka ei ollut näkyvä.
(c) myöhästynyt toimitus, on ilmoitettava JetCarrier Inc  kirjallisesti 7 päivää siitä kun tavara on käytettävissä. Muuten korvauspyyntöä ei hyväksytä.  Jos kuljetuasiakirjaan ei ole tehty merkintöjä vastaanottaessa, on tavara oletettavasti vastaanotettu kunnossa, ellei asiakas voi todistaa muuta. Reklamaatiot koskien laskutusta on tehtävä niin ikään viipymättä, ja viimeistään ennen erääntymispäivää.
4. (Mahdolliset vaatimukset asiakkaalle sopimusajan sisällä oikeuttaa JetCarrier  pidättämään/panttaamaan lähetyksen kunnes maksuvaatimus on suoritettu. )

5. Asiakkaan maksuvelvollisuus: Huolimatta siitä, mitä asiakkaan muut sopimukset koskien maksu- ja kuljetuspalveluita koskevat, on asiakas velvollinen maksamaan palveuistaan  JetCarrier  oikeita dokumentteja vastaan jos näin pyydetään.                       6. Mahdolliset riitatapaukset on olosuhteista ja paikallisista sopimuksista johtuen selvitettävä paikallisesti tapahtumapaikkana Haldenin käräjäoikeus.
7. Avaamalla käyttäjätilin meillä, hyväksyt ehdot joilla Jetcarrier AS hoitaa tavarasi tullauksen sinulle ilmoitetuin hinnoin.

Tiekuljetussopimuslaki

    • NSAB2015

Incoterms

GDPR

Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin nettisivuillamme. Nämä sivut sisältävät lyhennetyn version ehdoista. Täydelliset ehdot lähetetään sinulle pyynnöstä.