Bilfrakt

BILFRAKT FRÅN USA

Vi har över 30 års erfarenhet av att importera bilar från USA, kan vi plocka upp bilar i USA och använder fler underleverantörer för att säkerställa snabb och effektiv leverans. Bilarna går från närmaste hamn, men ju närmare östkusten, dess rimligere och snabbare är sjöfrakten. Din bil anländer Göteborg hamn.

Vi har även en ”minisite” som omhandlar frakt av Bil, den hittar du här.

Vad kan vi hjälpa dig med?
Pickup inom 48 stater (ej Alaska eller Hawaii) och leverans till närmaste hamn som vi använder.
Exportklarering ut ur USA.
Ro-ro el. containerfrakt till Göteborg
Fast pris, all inclusive.
Tiläggsförsäkringar.

Viktiga dokumenter vid export
Endel viktiga dokumenter måste vara på plats innan vi kan exportera din bil ut ur USA. Om det saknas enn eller flera dokumenter måste bilen stå kvar på hamnen tills det är på plats. Efter 4 dagar tilkommer platshyra på hamnen.
• Original title. Ägar på title måste vara det samma som säljaren på bill of sale. Kopia av title kan ej brukes.
• Bill of sale (BOS) måste vara datorskriven, och måste ocksåvara notarized. Har inte säljaren en BOS kan du ladda ner en här.
• Dokumentation på betalingsflödet. Bankutskrift, PayPal utskrift eller liknande. Har du först betald depositum og senn en bankoverföring behöver vi båda.
• Power of attorney måste fyllas i och skickas oss  tillsammans med en kopia av den sidan i passet ditt som identifierar dig. Klikka här för at lasta ned våran power of attorney.

Det er viktigt att du upprettar en bilfrakt i vårat system, när vi har den informationen vi behöver vil du få mer information undervägs.

Skape en offert på bilfrakt: logg dig inn,
Är du inte kund? Skapa et konto, da kan du använda våran prisförfrågan modul.

Nedan hittar du en tabell som ger dig en uppfattning om vad frakt av en bil vill kosta. Observera att detta är bara uppskattningar och inte ett bindande pris.

Priser frakt av bil East/Central/Westcoast USA til Norge & Sverige
 
LB
MB
BB
Fra US East coast til Drammen
(Newark NJ)
$1500
$1575
$1855
Fra US East coast til Göteborg
(Newark NJ)
$1500
$1575
$1855
Tillegg fra Texas 
(Galveston TX)
$250
$280
$350
Tillegg fra California 
(Long Beach CA)
$1000
$1000
$1000
Havneavgifter og export dokument
Samlet ca 1700 NOK/ 1800 SEK

OBS! Ingen delar kan skickas med eller inne i bilen när det är ro/ro fakt (roll on/roll off) Köper du en bil med delar, måste dessa skickas separat till våran terminal i Delaware och fraktas med våran ordinära containerfrakt. Kontakt våran personal för mer info.