Standby guide

Här hittar du våran enkla guide för att använda StandBy funktionen som följer med i din ClubJC prenumeration. StandBy gjer dig möjligheten att själv välja när du vil ha dina paket skickad från USA. Det kan vara praktisk och prisvärd at ni får flera paket i samma batch/försendelse.

 1. Laga en bookning

  Efter at ni har gjord en order online, så logga dig inn på ditt JetCarrier konto och klikka på ”Boka sändning”. Fyll i information om innehållet i paketet, värde och annat och kom ihåg att klicka på alternativet ”Standby”

 2. Se dina aktive paket

  Genom att klicka på ”Mina sändningar” och i detta fall ”Aktiva flygsändningar” ser du att paketet du just bokat är i StandBy.

 3. Betala standbyavgiften och skicka dem hem

  När alla paket du vill ha skickad tillsammans är mottagna i USA, kan du skicka dom. I det här fallet finns 1 paket som har mottagits och finns under topplänken ”Mina sändningar” och ”Aktiva flygsändningar”. Klicka på ”Ship Standby” -knappen och du skickas sedan till PayPal för att betala StandBy-avgiften.

 4. Status uppdaterad

  När vi får information om att betalningen har mottagits kommer vi att ändra status för dina paket. Då ser du att dom är ”Released” på din sida när du är inloggad på ditt konto. Observera att vi bara ändrar statusen innom normal arbetstid (i Sverige), så om du betalar in på fredag efter 1500, kommer dina paket troligtvis inte att uppdateras innan måndag morgon.