Standby guide

Dette er vår enkle guide til å bruke StandBy funksjonen som følger med i ClubJC medlemskapet ditt. StandBy gir deg muligheten til å selv velge når du vil ha pakkene dine tilsendt fra USA. Dette kan være praktisk og prisbesparende ved at du får flere pakker innenfor samme sending, og drar da fordelen av en lavere fraktpris pr. kg sammenlignet med å sende de over flere batcher/sendinger.

 1. Lag en booking

  Etter at du har bestilt en vare online, så logger du deg på din JetCarrier konto og klikker på ”Book forsendelse”. Fyll ut informasjon om pakkens innhold, verdi og annet og husk på å klikke på valget ”Standby”

 2. Se dine aktive pakker

  Klikker du på ”Mine forsendelser” og i dette tilfellet ”Aktive flysendinger” så vil du se at pakken du nettopp booket ligger der med status StandBy.

 3. Betal standby avgiften og send de hjem

  Etterhvert som pakkene dine kommer inn, velger du selv når du vil sende dine pakker. I dette tilfellet er det 1 pakke som er kommet inn og den finner du igjen under topplinken ”Mine forsendelser” og ”Aktive flysendinger”. Her kan du følge med og vente inntil du har fått inn alle pakkene du vil ha sendt samlet. Når du er klar til å få de sendt hjem så klikker du på ”Ship Standby” knappen og du sendes da videre til PayPal for å betale StandBy avgiften.

 4. Oppdatert status

  Når vi mottar informasjon om at betalingen er mottatt vil vi endre status på pakkene dine. Du vil da se at det står ”Released” på din side når du er pålogget din konto. Vær obs på at vi endrer kun status på normal arbeidstid (i Norge), så hvis du betaler inn på fredag etter 1500 så vil pakkene dine mest sannsynlig ikke være oppdatert før på mandag formiddag.